Magister 6

Magister 6

Zodra uw zoon of dochter is geplaatst op Pascal Zuid ontvangt u een brief met inloggegevens voor Magister 6. Behalve voor het registreren van de cijfers en de aanwezigheidsadministratie gebruiken wij Magister 6 ook om met u te communiceren. Op het openingsscherm van Magister, het z.g. ‘vandaagscherm’ verschijnen dan de mededelingen. Ook de ouderavonden worden op die manier aangekondigd. U kunt zich via een link in een email inschrijven, dit dient wel op een laptop of pc te gebeuren. Helaas werkt deze functie nog niet naar behoren op een tablet of smartphone. Informatie over de verschillende functies van Magister 6 wordt getoond als u voor de eerste keer inlogt. In Magister 6 kunt u een aantal instellingen naar eigen voorkeur kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk te filteren op vakken.

Op elk apparaat bruikbaar:

Magister 6 draait op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en smartphone. Het is toegankelijk via een browser. Dit betekent dat u op elk gewenst moment op een voor u prettige manier informatie kan opvragen betreffende uw kind(eren). Magister 6 is toegankelijk via de browser op https://zaam.magister.net  Beide ouders/verzorgers die in Magister 6 met een e-mailadres vermeld staan ontvangen correspondentie. Nadat u voor de eerste keer inlogt vraagt Magister naar een nieuw, zelf te kiezen, wachtwoord.

Nieuwe inloggegevens kunnen alleen via een e-mail worden opgevraagd:

info@pascalzuid.nl

Om van alle communicatie op de hoogte te blijven is het van belang dat u regelmatig Magister 6 opent. Uitgebreide informatie over Magister 6 kunt u hier vinden. Voor alle overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie 075 – 6167900.