Betalen op school

Kuario

Op Pascal Zuid zijn wij overgestapt op een nieuw betaalsysteem voor het opladen van de schoolpasjes.

KUARIO is een app op de telefoon. Via de app kan het saldo op de schoolpas bekeken en opgeladen worden. Ook kunnen alle betalingen bekeken worden. Opladen gaat heel makkelijk via Ideal.

Stappenplan instellen Kuario:

Stap 1: Download app KUARIO uit de Appstore of Google Playstore.

Stap 2: Maak bij de eerste opstarten van de app een account aan. Leerlingen kiezen voor de optie : account via Microsoft en gebruiken daarvoor hun leerlingaccount van school.

TIP: Ook als ouder kunt u de app downloaden en een account aanmaken waarmee u het saldo van uw kind kunt beheren. Ook kunt u dan makkelijk geld overmaken naar het account van uw kind. Een handleiding daarvoor vind u op de website van school onder het kopje ouders/KUARIO

Stap 3: Koppelen schoolpas:

Bij de receptie staat een zuil waar de schoolpas kan worden gekoppeld.  Scan eerst jouw schoolpas op de paslezer. Scan daarna de QR code die op het scherm verschijnt met de KUARIO app..

Als dat gelukt is kun je vanaf dat moment met jouw schoolpas afrekenen bij de schoolkantine.

>> Download handleiding account aanmaken KUARIO

>> Download handleiding KUARIO lidmaatschap accepteren

Meer functies in de toekomst:

Dit is de eerste stap met het nieuwe systeem. Voorlopig kan via KUARIO alleen nog bij de schoolkantine worden afgerekend. Printen en het betalen bij de snoepautomaat  blijven nog even via de oude methode (opladen via de oplaadmachine in school). Als deze omgebouwd zijn krijgen de leerlingen daarover bericht. Als de oude functies overgezet zijn zal ook het oude saldo worden overgezet naar het nieuwe systeem.

Als u vragen heeft over het gebruik van de app en KUARIO kunt u de vraag stellen aan de mentor.

>> Download handleiding KUARIO wallet management ouders