Magister


Magister

Zodra je bent geplaatst op Pascal Zuid ontvang je van je mentor inloggegevens voor Magister 6. Behalve voor het registreren van de cijfers en de aanwezigheidsadministratie gebruiken wij Magister 6 ook om met jou te communiceren. Op het openingsscherm van Magister, het z.g. ‘vandaagscherm’ verschijnen dan de mededelingen. Informatie over de verschillende functies van Magister 6 wordt getoond als je voor de eerste keer inlogt. In Magister 6 kun je een aantal instellingen naar eigen voorkeur kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk te filteren op vakken.

Op elk apparaat bruikbaar:

Magister 6 draait op alle devices: PC, Mac, Chromebook, tablet en smartphone. Het is toegankelijk via een browser. Dit betekent dat je op elk gewenst moment op een voor jouw prettige manier informatie kan opvragen betreffende jouw lessen of bijvoorbeeld het huiswerk en je behaalde cijfers.

Magister 6 is toegankelijk via de browser op https://zaam.magister.net 

Nadat je voor de eerste keer inlogt vraagt Magister naar een nieuw, zelf te kiezen, wachtwoord.

Nieuwe inloggegevens kunnen alleen via een e-mail worden opgevraagd:

info@pascalzuid.nl

Om van alle communicatie op de hoogte te blijven is het van belang dat je regelmatig Magister 6 opent. Uitgebreide informatie over Magister 6 kun je hier vinden.

Voor alle overige vragen kun je op school bij de receptie langslopen, of telefonisch contact opnemen: 075-6167900.