Stage op Pascal Zuid

Stage op Pascal Zuid

 

Pascal Zuid is een officieel opleidingsschool, wij maken deel uit van Opleidingsschool De Dam. Studenten van de lerarenopleidingen van de HvA, de VU en de Breitner Academie worden bij ons competentiegericht opgeleid in de praktijk. De Dam is een erkend samenwerkingsverband waarbij veertien vo-scholen en vier mbo-locaties zijn aangesloten (scholen van ZAAM, ROC TOP, SVOAZ en Ir. Lely Lyceum).  

Onze werkplekbegeleiders begeleiden aanstaande docenten graag in het mooie en veelzijdige beroep van docent. Zo krijgen toekomstige leraren de kans om in de dagelijkse praktijk te leren wat goed docentschap betekent. De studenten kunnen rekenen op goede begeleiding én opleiding. Samen zijn we verantwoordelijk voor het opleiden van goede, startbekwame eerste- en tweedegraadsleraren in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast wordt binnen het samenwerkingsverband samengewerkt op het gebied van inductie-trajecten voor startende docenten en professionalisering van ervaren docenten. 

Heb je interesse om stage te lopen op onze school? Of wil je meer weten over de rol van stagiaires op onze school? Neem dan contact op met onze schoolopleiders Paul Bergman en Mark Roest door te mailen naar stage@pascalzuid.nl of kijk op de website van De Dam.