Locker en schoolpasje
Pascal Zuid stelt de verplichting om een locker te gebruiken. Het huurbedrag bedraagt € 12,50.
 
De locker wordt geopend met het schoolpasje, waarvoor wij € 10,00 rekenen. Naast het openen van de locker wordt dit pasje ook gebruikt als toegangsbewijs bij o.a. schoolavonden, om producten te kopen in de pauzes en printopdrachten te geven. Per print of kopie betaalt de leerling € 0,05 voor enkelzijdig zwart/wit, € 0,08 dubbelzijdig zwart/wit, € 0,20 enkelzijdig kleur en € 0,32 dubbelzijdig kleur. Het pasje kan op Pascal Zuid opgeladen worden door middel van een automaat die werkt op munt- en papiergeld.
 
Bij verlies van het pasje wordt er voor € 10,00 een nieuw pasje gemaakt.

Schoolboeken
De schoolboeken worden kosteloos verstrekt. Bij beschadiging of verlies wordt een nieuw boek besteld. U betaalt hiervoor de kostprijs van het betreffende boek.

Overige leermiddelen
Het spreekt vanzelf dat de leerlingen dienen te beschikken over een agenda, schrijf- en tekengerei, schriften of multomappen.
Iedere leerling dient in het bezit te zijn van een rekenmachine.

De 4e jaars leerlingen van de theoretische leerweg hebben voor het vak Nederlands een 23-rings multomap nodig.

De 3e jaars leerlingen hebben voor het vak Nederlands een 23-rings multomap, insteekhoesjes (23-rings), 10 Leitz mapjes, schrijfpapier 23-rings, etui met daarin zwarte of blauwe pennen, lijmstift en schaar nodig. 

Op de afdeling Technologie leerjaar 3 en 4 is het dragen van werkkleding en veiligheidsschoenen verplicht. Informatie over de kosten en aanschaf hiervan ontvangen de leerlingen in een aparte brief.
 

Download hier het totale overzicht van de kosten.